Voor iedereen met een hobby.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WIT botercreme ('icing)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bloemeke
Admin


Posts : 2359
Join date : 2010-06-02
Age : 37

PostSubject: WIT botercreme ('icing)   Thu Jun 17, 2010 4:50 am

Toevoegen in de volgorde gegeven:

1 kopje Crisco (Niet meer dan 1 1 / 2 cups) (Crisco is gehard plantaardig ingekort)
1 thee CLEAR vanille-extract
1 / 4 thee CLEAR amandel extract
1 / 4 thee CLEAR Boter aromatiserende
1 / 2 kopje melk of water (als voorkeur)
Snufje zout
2 pond Banketbakker's suiker; ziften als keutels of met behulp van een staafmixer
1 / 4 kop Cream Whip Icing Base * zie noot volgende

* Optioneel: Ik gebruik dit alleen bij het maken van botercreme bloemen - voor hen moeilijker korst.
Voeg alle ingrediënten behalve suiker. Voeg geleidelijk suiker. Je hoeft niet alle suiker die in, als icing is steeds te stijf. Mix op medium snelheid tot licht en luchtig. Houd icing onder te allen tijde. Dit recept zal betrekking hebben op een cake mixen en doen decoraties.

NB: Houdt un-gekoelde voor 2 weken in redelijk koele ruimte. Houdt voor onbepaalde tijd in de koelkast ... Ja, gemaakt met melk ook! Milk/Water- maakt geen verschil in smaak. Maar <paars> rozen gemaakt met melk, niet te vervagen blauw.

Bij gebruik van een hand-held MIXER: niet alle suiker toe te voegen zodat je niet verpesten de mixer. Als icing is mooi en pluizig, voeg vervolgens de rest van de suiker, of genoeg om het aan smeerbare consistentie. Als mixer wordt warm (een timer!), Zet hem dan uit voor 20 minuten afkoelen of haar geruïneerd!

BOTER Icing Boter smelt gewoon tot vaststelling, zodat het smelt ook in de zak in je warme handen. In recept hierboven, kunt u vervangen door boter voor Crisco <dezelfde bedragen> of vervangen de helft van de boter voor Crisco. Wanneer de boter icing is gevraagd, doe ik het en gewoon voorzichtig mijn klanten dat de decoraties niet zo precies.

PRAKTIJK Icing Dit is echt vet. Maar is goed te gebruiken wanneer e leren of oefenen gestegen maken. 1 kopje plantaardige olie 3-4 eetlepels water of melk 1 / 2 thee Vanille Extract 1 pond poedersuiker toevoegen in de aangegeven volgorde en klop stijf. Cover kom. Gebruik altijd koud.
Back to top Go down
View user profile http://hobbyhoekje.teamgoo.net
Bloemeke
Admin


Posts : 2359
Join date : 2010-06-02
Age : 37

PostSubject: Re: WIT botercreme ('icing)   Thu Jun 17, 2010 4:52 am

Botercrème
Ingrediënten:
50 gr. boter
2 eetlepels melk
225 gr. poedersuiker
Deze hoeveelheid is goed om een vierkante cake van 25x25 cm te vullen.

Werkwijze:
Laat de boter zacht worden.
Zeef de poedersuiker.
Voeg de melk bij de boter en roer de poedersuiker erdoor tot er een gladde massa ontstaat.
Voeg naar keuze smaak of kleur toe.


Botercrème-extra
Ingrediënten:
100 gr. banketbakkersroompoeder (van bijv. Soezie)
330 ml melk
80 gr poedersuiker
500 gr boter

Werkwijze:
Roer de banketbakkersroompoeder door de melk.
Voeg de poedersuiker toe.
Roer de boter zalvig.
Voeg beetje bij beetje de room door de boter.
Eventueel smaakje (vanille, citroen, chocola) er door roeren.
Back to top Go down
View user profile http://hobbyhoekje.teamgoo.net
 
WIT botercreme ('icing)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hobbyhoekje :: Overige-
Jump to: